Om Oss

Greenway-Norge er en familiedrevet bedrift som kun leverer miljøvennlige produkter og som er en praktisk etterlevelse av Det Grønne skiftet. Alle Greenway sine produkter er bærekraftige, miljøvennlige, komposterbare og har sosiale sertifikat.

PlayMais er byggeklosser laget fra mais som kan formes, klippes, rives og limes sammen med litt fuktighet. Med PlayMais kan barna utforske sin kreativiteten og fantasi, og lage flotte figurer som gir dem glede og mestringsfølelse.

PlayMais egner seg utmerket til alle positive lekeaktiviteter. Materialet fester seg på tre, glass, papir og mye annet. PlayMais er 100% naturlig og CO2 nøytralt produsert.

Se kule bilder av PlayMais på Facebook, klikk her

Greenway-Norge fikk som første aktør i verden Svanemerket engangsservice 2 desember 2015.

Du finner vårt miljøvennlige engangsservise på www.engangs.no

Greenway-Norge sin miljømerkelisens er: 5047 0009

De fleste av våre produkter er CO₂ nøytralt produsert. Det betyr at bruk av våre produkter er et verdivalg. Daglig leder er Jan-Erik Pavels Smith. Han har siden 2010 hatt hovedfokus på Det Grønne skiftet. Før det var han over 20 år i nasjonale og internasjonale IKT konsern.

Playmais er en kreativ leke som er helt miljøvennlig! Om du har eller kjenner barn som liker å bygge og være kreative, så er PlayMais den perfekte gaven!

Ønsket er å gi kreative barn et utløp, som stimulerer og utvikler kognitiv kapasitet, og ikke minst - glede!

Om du leter etter kreative leker for voksne, kan dette være en like god gave for dem som barn. En sikker vinner blant skapersjeler!

Vi mener det er viktigere enn noen sinne å ta vare på gode holdninger for oss selv, jorda og våre barn. Greenway-Norge sitt slagord er "fra holdning til handling" fordi vi ønsker å gjøre det vi kan for å bevege verden i en mer positiv rettning.

Når du handler våre produkter, vet du at du har gjort et kjøp med god samvittighet, både ovenfor miljøet og for alle menneskene som er involvert i prosessen.

PlayMais er CO2 nøytralt produsert og Natural Safe godkjent. PlayMais kan komposteres og til og med spises! Det er ikke laget som snacks, da det smaker litt kjedelig, men om minstemann skulle finne på å ta seg en smakebit, så er det helt uproblematisk.

PlayMais er en morsom og kreativ leke som stimulerer til fantasi, kreativitet, sanselighet, skaperglede og mestring for barn i alle aldre!


PlayMais er tildelt Spiel Gut i Tyskland. Det betyr at Spiel Gut anser PlayMais for å være et leketøy som er utviklende, sikkert og morsomt for barnet å leke med.

PlayMais er et leketøy for barn som utover å være morsomt og inspirerende, har fokus på sunnhet og miljø.

PlayMais er et 100 % naturlig leketøy og 100 % CO2 nøytralt produsert produkt og således både bærekraftig og miljøvennlig.

PlayMais er det perfekte leketøy til kreative barn som elsker å være å få utløp for fantasien.
Sale

Utilgjengelig

Utsolgt